Pályázati hírek

Megjelent 3 új pályázati felhívás, amely a vállalatok K+F+I tevékenységét támogatja

2015.08.25.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása” című (GINOP-2.1.1-15 kódszámú) felhívás, az „Iparjog” című (GINOP-2.1.3-15 kódszámú) felhívás illetve a „Kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás” című (GINOP-2.3.3-15 kódszámú) felhívás.

A „Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatás” célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 50 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 30-tól 2017. szeptember 29-ig lehetséges.


Az „Iparjog” című felhívás célja a „Szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 24-től 2017. szeptember 25-ig lehetséges


A „Kutatási infrastruktúra megerősítése – nemzetköziesedés, hálózatosodás” című felhívás célja a hazai tudásközpontok kiválóságának erősítése, a kutatás hatékonyságának növelése, valamint a kutatói hálózatosodás előmozdítása érdekében.

A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 20 milliárd forint.

A támogatási kérelmek benyújtása 2015. október 15-től 2017. október 15-ig lehetséges.

Forrás: palyazat.gov.hu.